Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 dideli salierai; 2 svogūnai; 250 gr maltos mėsos; mirkyto pyrago keli gabaliukai; 2 šaukštai pomidorų padažo; druska ir pipirai pagal skonį; 0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus; 2
balti svogūnai; petražolių ryšulėlis; taurelė baltojo vyno.
Gaminimas: Nuskusti salierai perpjaunami pusiau ir verdami apie 20 minučių pasūdytame vandenyje. Išėmus iš vandens, nusunkiami. Iš salierų išskobiamas vidus, kad būtų kur dėti įdarą. Įdaras daromas iš maltos mėsos,
išmirkyto pyrago, pipirų, druskos ir žalių petražolių. Patroškinami kubeliais pjaustyti svogūnai. Į troškinimo indą sudedami patroškinti svogūnai, per vidurį statomi įdaryti salierai. Tarpai užpildomi išskobtais smulkintais salierų gabaliukais. Viskas užpilama baltuoju vynu ir pomidorų tyre.
|
|
|
|
|