Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kooperatyvo g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Lauko g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Lelijų g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Lygumų g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Merkurijaus g., Didžiosios Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kiaulienos filė 400 g jautienos filė 350 g jaučių kepenų 100 g lašinukų 100 g svogūnų kiaušinis 300 g morkų druskos maltų pipirų Marinatui: šaukštelis
druskos keli karčiųjų pipirų žirneliai keli kvapiųjų pipirų žirneliai kalendrų laurų lapelių
Gaminimas: Paruoškite marinatą: vandenį užvirkite, sudėkite prieskonius, puodą uždenkite, pakaitinkite. Paskui atvėsinkite. Nuo kiaulienos bei jautienos
pašalinkite plėves, supjaustykite maždaug 200 g dydžio gabalais ir pamarinuokite. Paskui mėsą išimkite iš marinato, nuplaukite, kad neliktų kalendrų grūdelių bei laurų lapų. Mėsą stambiai sumalkite arba smulkiai supjaustykite, pridėkite druskos, pipirų, kubeliais pjaustytų morkų ir gerai
išmaišykite. Kepenis gerai nuplaukite, nupjaustykite plėves, išpjaukite gyslas, supjaustykite mažais gabaliukais ir pabarstykite druska. Lašinukus supjaustykite kubeliais ir pačirškinkite. Į juos sudėkite kepenis ir apkepkite. Tada pridėkite pjaustytų morkų, susmulkintus svogūnus ir dar
viską pakepinkite. Kepenis atvėsinkite ir sumalkite. Į jas įmuškite kiaušinį. Jei reikia, pridėkite druskos ir visus produktus gerai išmaišykite. Paruoštą mėsą perskirkite pusiau. Vieną dalį dėkite ant maisto plėvelės, išplokitemaždaug 2 cm storio sluoksnį, ant viršaus sudėkite pusę kepenų įdaro
ir susukite vyniotinį. Jį įvyniokite į plėvelę ir suriškite virvele. Iš likusios mėsos ir kepenų padarykite kitą tokį pat vyniotinį. Virkite 1 1/2 - 2 1/2 valandos. Išvirusius vyniotinius lengvai paslėkite ir laikykite vėsioje patalpoje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg kiaulienos išpjovos 300 g parmezano sūrio 100 g saulėje džiovintų pomidorų 5 g baziliko 3 g Santa Maria raudonėlio 200 g paprikų 1 svogūnas 1 žiupsnelis Santa
Maria prieskonių kiaulienai Gaminimas: Išmušame mėsą, išpreskoniuojame. Papriką su svogūnu pakepiname. Ant mėsos sudedame visus ingridientus, sukame vyniotinį, surišame virtuvine juostele. Dedame kepti į keptuvę. Kepame 2 - 3 minutes keptuvėje, tuomet vyniotinį dedame į
įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min. Atšalus vyniotiniui supjaustome norimo dydžio gabalėlais, patiekiame su salotomis.
|
|
|
|
|