Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Balandžių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Beržų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Birutės g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Burokų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 100 g rūkytų kiaulienos lašinių Aliejus 500 ml pasukų 500 ml pieno 3 šaukštai kvietinių miltų Prieskoniai
Gaminimas: Supjaustytus svogūnus, lašinukus
apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min. Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.
|
|
|
|
|