Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rūžos g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Saulės g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Saulėtekio g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Sietyno g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Sodybų g., Aukštelkės k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg upėtakio 1 morka 1 salieras Petražolė 3 Svogūnai 1,5 šaukšto tirpinto sviesto 1 stiklinė raudonųjų serbentų sulčių 1 stiklinė
džiuvėsėlių
Gaminimas: Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai
svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
|
|
|
|
|