Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vairo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Varėnos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Varnupių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Varpo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vasario 16-osios g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g avienos 1.5 stiklinės ryžių 0.5 stiklinės aliejaus 1 šaukštas pomidorų padažo 3 svogūnai 1 skiltelė česnako 3 šaukštai razinų 2 šaukštai migdolų Juodieji
pipirai Druska Cukrus 1 šaukštas krapų Vanduo
Gaminimas: Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama, po to sudedama česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens. Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Kai tik ryžiai
pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi išlikti birūs. Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilama nuplautos razinos,
migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai. Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą. Valgyti paduodamas karštas.
|
|
|
|
|