Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Per didelis savimi pasitikejimas, reiskiamas pabreztinai drasia laikysena ar kalba,
Lengvas moteru apdaras, kurio moterys dengia veida arba galva,
Nyderlandu dailininkas ir skulptorius, aliejines tapybos pradininkas, istapes garsuji gento altoriu,
Sesiahidroksliai alkoholiai,
Mokslininkas, manes, kad pasaulis sudarytas is atomu,
Gegutės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Gėlainių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Geležinkelio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Girelės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Gluosnių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kurapkos (po 200 g) 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 4 šoninės griežinėliai 4 šaukštai aliejaus 1/4 l raudonojo vyno 50 g kumpio 1 svogūnas 2 šaukštai
sviesto 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštas serbentų drebučių 1/8 l grietinės 1 šaukštelis krakmolo
Gaminimas: Kurapkas nuplauti, nusausinti, odą įtrinti druska ir pipirais. Krūtinėles apdėti šoninės griežinėliais ir surišti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir
apkepinti kurapkas. Supilti 2/3 raudonojo vyno ir 30 minučių troškinti uždengtoje keptuvė. Patroškinus paukščius apversti. Nuluptą svogūną ir kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Pakepinti su sviestu, sudėti likusius komponentus ir 10 minučių troškinti. Į keptuvėje likusius riebalus
supilti likusį raudonąjį vyną, šiek tiek pavirti, kol sutirštės. Padažą pagardinti pagal skonį ir patiekti padažinėje.
|
|
|
|
|