Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių g., Šniukščių k., Biržų r. sav.,
Aušros aklg., Šukionių k., Biržų r. sav.,
Parko g., Šukionių k., Biržų r. sav.,
Sodų aklg., Šukionių k., Biržų r. sav.,
Sodžiaus g., Šukionių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtos arba keptos vištos 150 g svogūnų laiškų 200 g grietinės 50 g krapų Juodieji pipirai Druska 2 šaukštai sviesto
Gaminimas: Kruopščiai išpjaustome vištos
mėsą ir susmulkiname nedideliais gabalėliais. Nesmulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus. Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek
apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome. Dar kelias minutes patroškiname. Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
|
|
|
|
|