Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kranto 18-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kranto 19-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kranto 2-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kranto 20-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kranto 3-ioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtos arba keptos vištos 150 g svogūnų laiškų 200 g grietinės 50 g krapų Juodieji pipirai Druska 2 šaukštai sviesto
Gaminimas: Kruopščiai išpjaustome vištos
mėsą ir susmulkiname nedideliais gabalėliais. Nesmulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus. Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek
apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome. Dar kelias minutes patroškiname. Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
|
|
|
|
|