Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visu laiku zymiausia roko opera, sukurta Endriu Loido Veberio [angliskai],
Visu metu dienu sisteminis sarasas, kur suzymeti sekmadieniai, sventes ir svarbus ivykiai,
Visu sventuju diena JAV ir Vakaru pasaulyje labai populiari darzove,
Visuma asmenu, kuriuos jungia bendri interesai, darbas ir tt,
Visuma principu, paziuru ir isitikinimu, apsprendzianciu atskiro zmogaus, socialines grupes arba visos visuomenes veiklos krypti ir santyki su tikrove,
Gardino g., Paluknio k., Trakų r. sav.,
Kranto g., Paluknio k., Trakų r. sav.,
Luknos g., Paluknio k., Trakų r. sav.,
Mokyklos g., Paluknio k., Trakų r. sav.,
Parko g., Paluknio k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 stiklinės tarkuotų krienų 1 stiklinė grietinės cukraus druskos
Gaminimas: Grietinė sumaišoma su krienais, paskaninama cukrumi, druska, išmaišoma. Padažas paruoštos!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė mėsos sultinio, 2 šaukštai tarkuotų krienų, 0.5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai kvietinių miltų, 0.5 citrinos, Cukraus pagal skonį Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai krienų 2 šaukštai miltų 2 šaukštai lydyto sviesto 1 trynys 0,5 stiklinės grietinės citrinos sulčių žiupsnio druskos ir cukraus
Gaminimas: Visus produktus
dėti į išlydytą sviestą ir šiek tiek pakaitinti. Jeigu per tiršta, tuomet pilti šiek tiek vandens arba mėsos sultinio. Patiekiame prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Skanaus :)
|
|
|
|
|