Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Boksininkas legenda,
Boksininku susikibimas,
Bokso kovos tarpsnis iki pertraukos,
Bokso varzybu aikstele, aptverta virvemis,
Bokstas, kuri, pasak senojo testamento, state zmones, isigeide pasiekti dangu [kilm.],
Slėnio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Slyvų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Smėlio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Smeltalės g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Sodininkų g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 bulvės Jautienos faršas 1 kiaušinis Fermentinis sūris 1 pomidoras 2 svogūnai 4 šaukštai džiuvėsėlių arba rūpių miltų 0,5 citrinos 2 skiltelės
česnako Bazilikas Druska Ciberžolė Juodieji pipirai Kario prieskoniai
Gaminimas: Bulves sutarkuojame burokine tarka, tarkius nusunkiame, įmušame kiaušinį, sutarkuojame svogūno galvą, dedame miltus, beriame šaukštelį druskos, kario bei ciberžolės ir gerai
išmaišome. Jei tešla per skysta, įdedame džiūvėsėlių ar miltų. Išklojame skardą folija, arba imame formą ir, patepę aliejumi, supilame tešlą į blyno formą (jei norima gauti užkandžio variantą dalintis su draugais, formuokite mažiukus blyniukus) ir pašauname į karštą orkaitę. Paruošiame jautienos
faršą: apkepame faršą, įdedame įvairių prieskonių pagal skonį - druskos, mairūno, kardamono, susmulkinam svogūną, česnako galvutes ir smulkiai sukapoję pomidorą be odelės ( arba galima naudoti pomidorų padažo keturis didelius šaukštus), viską sudedame į faršą bei patroškiname. Pabaigoje
išspaudžiame pusę citrinos. Troškiname/kepame faršo masę tol, kol išgaruoja skystis ir masė virsta apskrudus. Tada masę dedame ant šiek tiek pakepusio bulvių blyno, beriame tris gerus šaukštus baziliko, užpilame grietinės, beriame druskos, prieskonių ir užklojame sūriu. Pakepame karštoje orkaitėje
dar apie 15 minučių. Baigiant kepti, ant viršaus pabarstykime baziliku bei pašlakstykime šiek tiek pomidorų padažu. Tirpsta burnoj ir išgaruoja kol dar šiltas. Skanu su šviežiais agurkėliais ir grietine.
|
|
|
|
|