Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gilijos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ginkūnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gintaro Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Girulių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gytarių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g sluoksniuotos tešlos, 250 g maltos mėsos, 150 g morkų, svogūnas, kiaušinis, 2 v. š. aliejaus, 1 v. š. pieno, 2 v. š. supjaustytų mėtų, maltų baltųjų
pipirų, druskos.
Gaminimas: Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai. Morką stambiai sutarkuojame. Morkų tarkius 2-3 minutes patroškiname įkaitintame aliejuje. Tada sudedame svogūną ir dar kiek patroškiname. Sudedame maltą mėsą, pagardiname pipirais, mėtomis, pasūdome ir
maišydami pakepiname 5 minutes. Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentos stačiakampiu. Stačiakampį supjaustome į 8 lygius kvadratėlius. Ant kiekvieno tešlos gabalėlio uždedame įdaro. Tešlos kampus sulenkiame į vidurį, kampus patepame kiaušinio baltymu ir suformuojame pyragėlius. Kiaušinio
trynį išsukame su pienu. Pyragėlius sudedame į riebalais pateptą skardelę, patepame trynio mase ir kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių.
|
|
|
|
|