Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg lydekos 50 g acto Čiobreliai Druska Juodieji pipirai 2 vnt kadagio uogos
Gaminimas: Žuvį išdarnėti ir supjaustyti juostelėmis. Žuvies juosteles sudėti į dubenį,
apšlakstyti obuolių actu (6%), pagardinti čiobreliu (arba bitkrėslių, arba kraujažolių) lapeliais, druska, juodais pipirais ir keliomis sutraiškytomis kadagių uogomis. Taip paruoštą žuvį galima tuoj pat valgyti.
|
|
|
|
|