Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alka, Viešbutis, Pajūrio Alka,
Alka, Telšių r. Savivaldybės Žemaičių Muziejus,
Alka, prekybos namai,
Alka, Lietuvos Vaikų Fondo Leidykla,
Alka, Kavinė, V. Braginos IĮ,
Bokštų g., Traksėdžio k., Šilalės r. sav.,
Leonardo Šimučio g., Traksėdžio k., Šilalės r. sav.,
Senkapio g., Traksėdžio k., Šilalės r. sav.,
Trako g., Traksėdžio k., Šilalės r. sav.,
Aleksandro Stulginskio g., Tūbinių I k., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 1 skiltelė česnako 2 v. š. aliejaus 0,5 a. š. malto imbiero 250 ml žuvies sultinio 1 kiaušinis 1 pundelis žalumynų Druska, pagal skonį Citrinų sultys,
truputį
Gaminimas: Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis
turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių ir įmaišome smulkintų žalumynų. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.
|
|
|
|
|