Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalorijos 7-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 8-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 9-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Lakštingalų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g šonkauliukų 6 laiškiniai svogūnai 2 gabaliukai imbiero 3 v. š. sojų padažo 2 v. š. balto sauso vyno arba šerio 3 v. š. cukraus 250 ml
arbatos
Gaminimas: Supjaustykite šonkauliukus ir svogūnų laiškus trumpais gabaliukais, apie 5 cm ilgio. Įkaitinkite kepimo indą su 2 šaukštais aliejaus, sudėkite imbierą ir svogūnų laiškus. Gerai apkepkite, sudėkite šonkauliukus, užpilkite padažą, apkepkite gerai
maišydami. Sumažinkite ugnį iki mažos, kepkite 45 minutes. Sudėkite į lėkštę ir patiekite karštus.
|
|
|
|
|