Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nomedos organizuojamas kasmetinis labdaros renginys,
LNK gero kino rubrika,
Stiliaus figura, kai zmogui budingos savybes suteikiamos gamtos reiskiniams, gyvunams,
Salyginis reiskinio, daikto apibudinimas,
Tropas, kai daikto ar reiskinio pavadinimas perkeliamas kitam, giminiskai artimam daiktui,
Kelmijos Sodų 39-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nolonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
S. Moniuškos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vandens g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vandentiekio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 70 g maltos mėsos 30 g ryžių Petražolės, truputį 2 kiaušiniai 25 g sviesto 50 g kvietinių miltų 60 g jogurto 750 ml vandens 50 g svogūnų Druska, pagal skonį Juodieji
pipirai, pagal skonį
Gaminimas: Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir pabarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį
pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį
pagardinama pipirais ir sviestu.
|
|
|
|
|