Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Upelio Tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Upės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Vilniaus g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žagariškių g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Žaliasis tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 75 g špinatų 1 askaloninis česnakas 1 v. š. švelniųjų garstyčių 1 v. š. augalinio acto 100 g mėsos sultinio 125 ml augalinio aliejaus druskos juodųjų
pipirų
Gaminimas: Bulves išvirti. Špinatus (arba kitus žalumynus) perrinkti, nuplauti, nupjauti kotelius ir supjaustyti. Nuluptą askaloninį česnaką smulkiai supjaustyti. Špinatus, askaloninį česnaką susmulkinti virtuviniu kombainu, supilti actą, aliejų, sultinį,
sukrėsti garstyčias ir išsukti iki kremo tirštumo. Jei masė yra per tiršta, praskiesti ją šlakeliu bulvių nuoviro. Pagardinti padažą druska ir pipirais. Bulves sudėti į dubenį su padažu, išmaišyti ir patiekti.
|
|
|
|
|