Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jaunimo g., Antkalniškių k., Jurbarko r. sav.,
Beržo g., Antkalnių k., Jurbarko r. sav.,
Pėdamės 1-oji g., Antkalnių k., Jurbarko r. sav.,
Pėdamės 2-oji g., Antkalnių k., Jurbarko r. sav.,
Pėdamės 3-oji g., Antkalnių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g menkės filė 600 ml pieno 1 svogūnas 1 žiupsnelis žuvų prieskonių 100 g miltų 700 g bulvių 1 žiupsnelis druskos 5 v. š. majonezo 1 šaukštas smulkintų petražolių 2
kiaušiniai 175 g maltų džiūvėsėlių 0,5 stiklinės aliejaus
Gaminimas: Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Virti apie 20 min., bent per pusę perpjautas bulves. Žuvis nuplaukite, pabarstykite prieskoniais. Užvirinkite pieną, sudėkite žuvis ir virkite 5-10 minučių.
Išimkite ir susmulkinkite. Virtas bulves sutrinkite, į jas sudėkite smulkintą žuvį, smulkiai pjaustytą svogūną. Nepamirškite sudėti majonezą, įberkite petražolių bei įmušti ir įmaišyti 1 kiaušinį. Gerai išmaišykite ir padarykite maltinukus. Apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktame kiaušinyje,
tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 minutes.
|
|
|
|
|