Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Šakynos mstl., Šiaulių r. sav.,
Šiaulių g., Šakynos mstl., Šiaulių r. sav.,
Žvejų g., Šakynos mstl., Šiaulių r. sav.,
Alyvų g., Šapnagių k., Šiaulių r. sav.,
Kaštonų g., Šapnagių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 lydeka 200 ml vanduo 1 citrinos 1 svogūnas 3 v.š. sviesto Druska Juodieji pipirai
Gaminimas: Puošimui papildomai reiks: 1 indelis konservuotų kukurūzų pusė
pomidoro pusė citrinos 4 alyvuogės truputis petražolių. Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis. Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min. Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite
svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis
petražolių šakelėmis.
|
|
|
|
|