Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia yra portland "Trail blazers" namu arena ,
Koks yra leidziamas maksimalus futbolo aikstes ilgis, kad joje galetu vykti varzybos (metrais) ,
Hidrologijos mokslo saka, vandenynus ir juras tirianti kaip hidrosferos dali, juose vykstancius fizikinius, cheminius, geologinius ir biologinius reiskinius,
Raitas S. Amerikos lygumu piemuo,
Tankiausiai gyvenama Azijos valstybe,
Vilniaus g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Žalioji g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Žemaičių g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Žolyno g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Akacijų g., Vinkšnėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 100 g svogūnų 200 g rūkytos šoninės (su odele) 1 v.š. sutrinto mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 morka 1 salieras 1 poras 1 šaukštas aliejaus druskos
pipirų 4-5 stiklinės sultinio 1 v. š. žalių mairūno lapelių
Gaminimas: Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą. Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas,
nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu. Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min. Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį. Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į
sriubą. Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais. Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
|
|
|
|
|