Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Suakmenejusi iskastine organizmu liekana arba jos atspaudas Zemes sluoksniuose,
Mokslas, tiriantis ledynu kilme, savybes, paplitima, poveiki geografinei aplinkai,
Amerikos vietinis gyventojas,
Zemelapio linija, jungianti vietas, kuriose yra vienoda vidutine metine oro temperatura,
Dirvozemis, turintis stora puvenu sluoksni, susidares po daugiametemis zolemis ir paplites mistastepese bei stepese,
Miško g., Liesėnų k., Molėtų r. sav.,
Piliakalnio g., Liesėnų k., Molėtų r. sav.,
Aplinkkelio g., Luokesos k., Molėtų r. sav.,
Ežerėlių g., Luokesos k., Molėtų r. sav.,
Polių g., Luokesos k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Baklažanai, 3 vienetai Kiauliena, 400 gramų Jautiena, 400 gramų Kiaušiniai, 6 vienetai Aliejus, 180 gramų Pienas, 400 mililitrų Svogūnai, 1 vienetas Pomidorai, 3
vienetai Kvietiniai miltai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Petražolės, smulkintos, truputį
Gaminimas: Nusausinti baklažanai palaikomi karštoje orkaitėje, kol susiraukšlėja odelė. Po to ji nulupama. Baklažanai jokiu būdu neturi apsvilti. Be to,
jų negalima lupti metaliniu peiliu, kad nepasikeistų spalva. Nulupti baklažanai supjaustomi juostelėmis, pasūdomi ir truputį palaikomi. Su šaukštu aliejaus patroškinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po to jie nukeliami nuo ugnies ir apibarstomi trupučiu pipirų
bei smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Baklažanai truputį nuspaudžiami, apdžiovinami, pavilgomi kiaušinyje, pavoliojami miltuose ir apkepinami įkaitintame aliejuje. Į formą pasluoksniui sudedami baklažanai ir malta mėsa. Viršuje turi būti baklažanai. Likusieji 5 kiaušiniai suplakami, sumaišomi su
pienu ir supilami ant paruošto patiekalo. Kepama orkaitėje maždaug 1 val. Apkepas turi apsitraukti auksine geltona plutele. Jis paduodamas su tuo pačiu indu, kuriame kepė. Atskirai patiekiamos lapinės salotos.
|
|
|
|
|