Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 bulvės 1 kg menkės filė 3 morkos 3 svogūnai 500 g grybų Kvietiniai miltai 500 g grietinės Druska Juodieji pipirai Žuvies prieskoniai Aliejus Pomidorų
padažas
Gaminimas: Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame. Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį. Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min. Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti
truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200 C orkaitę valandai, pusantros. Pagardiname pomidorupadažu kai iškepa.
|
|
|
|
|