Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Priemiesčio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Projektuotojų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Prūsų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pumpėnų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Purienų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta (1,2 - 1,3 kg) 1 pakelis įprastinės druskos
Gaminimas: Supilame visą pakelį druskos į keptuvę, išlyginame. Nuplauname vištą, išvalome (jei reikia), dedame nugara ant druskos ir
kepame orkaitėje apie valandą (nereikia nei sūdyti, nei barstyti pipirais, nei kitaip marinuoti). Kai tik iš vištos pradės tekėti skaidrios sultys - mėsa paruošta. Višta pasidengia labai skania rausva, traškia plutele. Nuimame vištą nuo keptuvės ir supjaustome gabalais.
|
|
|
|
|