Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurioje 1881 m. pradejo veikti pirmasis pasaulyje visuomeninis elektrinis tramvajus,
Ko nors trukumas,
Vairalazde, kuria sukiojamas laivo ar valties vairas,
Kas yra lygus elektronu poru, jungianciu ta atoma su kitu elementu atomais, skaiciui,
Seniausias zmogus, isrinktas popieziumi,
Gurių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių) 3 laurų lapai 3 svogūnai kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių 1 gvazdikėlis druskos 150 g grietinės 50 g sviesto 3 šaukštai miltų 1
citrina Petražolių lapeliai Krapai
Gaminimas: Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant
silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsargiai išimame, sultinį perkošiame, paskaniname svieste pakepintais miltais, grietine. Tiekdami į stalą, į lėkštę su sriuba įdedame petražolių lapelių, krapų, citrinos ir žuvį. Tiekiame su pakepinta balta duona.
|
|
|
|
|