Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Rašytojų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Rožių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
S. Daukanto g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
S. Kairio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių) 3 laurų lapai 3 svogūnai kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių 1 gvazdikėlis druskos 150 g grietinės 50 g sviesto 3 šaukštai miltų 1
citrina Petražolių lapeliai Krapai
Gaminimas: Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant
silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsargiai išimame, sultinį perkošiame, paskaniname svieste pakepintais miltais, grietine. Tiekdami į stalą, į lėkštę su sriuba įdedame petražolių lapelių, krapų, citrinos ir žuvį. Tiekiame su pakepinta balta duona.
|
|
|
|
|