Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
2004m. Eurovizijos konkursa laimejusios valstybes sostine,
Trecias pagal dydi, daznai naudojamas navigacijoje, ryskus pietu pusrutulio zvaigzdynas,
Nesisteminis darbo ir energijos matavimo vienetas, lygus 4, 186J,
Vienas is zymiausiu Reformacijos veikeju, kalvinizmo pradininkas (liet.) ,
Kiek palydovu turi Uranas,
Demokratų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Didžioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Diemedžio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Dienos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Dygūnių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g jautienos faršo 100 g riebios kiaulienos faršo 2 kiaušiniai 100 g batono 100 ml pieno 2 šaukštai miltų 2 svogūnai žiupsnelis bazilikų maltų juodųjų
pipirų druskos
Gaminimas: Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į pasirinktą dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka jokių gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame
smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame miltus, pasūdome, įberiame pipirų bei bazilikų. Iš mėsos padarome 3-4 cm skersmens apskritus rutuliukus. Kepame 230 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Kukulius tiekiame karštus arba šaltus kaip užkandį.
|
|
|
|
|