Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paeglinės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paeglinės Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagirio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagojuko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagrandos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 didelių grybų 2 šaukštai sviesto šaukštas smulkintų petražolių 3 šaukštai aliejaus Pipirai Druska
Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti
nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Galima susmulkinti grybukų kotus ir įdėti į kepurėles, Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti kartu
su grybais.
|
|
|
|
|