Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių g., Anžilių k., Raseinių r. sav.,
Aukštoji g., Arškainių k., Raseinių r. sav.,
Bokšto g., Arškainių k., Raseinių r. sav.,
Kalno g., Arškainių k., Raseinių r. sav.,
Pušyno g., Aukštkelių k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-3 šaukštai aliejaus 85 ml pieno 1 kiaušinis 50 g miltų 10 mažų dešrelių
Gaminimas: 1. Įkaitinti orkaitę iki 180 0 ?. Įdėti po pusė šaukštelio aliejaus į kiekvieną
įdubą formoje skirtoje keksiukams kepti. 2. Iš pieno, kiaušinio, miltų ir žiupsnelio druskos išmaišyti tešlą. 3. Įdėti kepimo formą į orkaitę, kad laiejus gerai įkaistų. Atsargiai išimti formą iš orkaitės ir užpildyti įdubas tešla (turi būti užpildyta 2/3 įdubos). Padėti į vidurį dešrelę ir
kepti 20-25 min. iki auksinės spalvos. Patiekti su kečupu. Pagaminimo laikas: 20-35 min. Kaloringumas: 1 porcijoje 70 kkal, 4.8 g riebalų, 1.3 g prisotintųjų riebalų
|
|
|
|
|