Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stoties g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Šaipių g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Šilo g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Taikos g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Trumpoji g., Vaškų mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 puodelio sviesto 1 kg grybų, kurių kepurėlių skersmuo nuo 3,5 iki 5 cm 1 puodelis moliuskų skystyje 1 skiltelė česnako, susmulkinta 0,5 puodelio džiūvėsėlių 0,3 puodelio petražolių,
supjaustytų 0,75 šaukštelio druskos 0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirų citrinos sulčių
Gaminimas: Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Nupjaukite ir supjaustykite grybų kotelius. Pamerkite grybų kepurėles į sviestą ir sudėkite apvaliąja puse žemyn ant vielinio
padėklo skardoje. Nusunkite skystį nuo supjaustytų moliuskų (skysčio neišpilkite). Tirpintame svieste patroškinkite grybų kotelius ir česnaką. Supilkite moliuskų skystį ir troškinkite, kol grybų koteliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir
pipirus. Šaukštu sudėkite gautą mišinį į grybų kepurėles. Kepkite ant atviros ugnies (apie 15 cm atstumu nuo ugnies) apie 8 minutes, kol gybai suminkštės, o viršūnėlės truputį paruduos. Pašlakstykite kiekvieną citrinos sultimis ir patiekite karštus.
|
|
|
|
|