Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevo Sodų 14-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 15-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 16-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 17-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 18-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 didelių pievagrybių 0,25 stiklinės aliejaus Pesto įdaras: 2 stiklinės šviežių baziliko lapų (Bazilikas) 0,5 stiklinės sutarkuoto parmezano (labai kieto fermentinio sūrio) 0,75
stiklinės aliejaus 1 šaukštas migdolų 3 skiltelės česnako 0,25 šaukštelio šviežiai maltų pipirų 1,5 šaukštelio druskos
Gaminimas: Migdolus nuplikyti, nulupti. Visus pesto komponentus išmaišyti plaktuvu, paskaninti. Pievagrybius nuplauti, nuvalyti, nuvarvinti,
nupjauti kotelius. Į dubenėlį supilti aliejų, paeiliui mirkyti jame grybus. Kepurėles dėti grilyje apačia ant grotelių, kepti, kol apskrus, apversti, pridėti pesto ir toliau kepti, kol įgaus aukso spalvą.
|
|
|
|
|