Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, kurio slapyvardis buvo "Rygiskiu Jonas",
Lietuviu rasytojas, kurio slapyvardis buvo "Savasis". jis parase pirmaji lietuviu romana "Algimantas",
Lietuviu rasytojas, kurio slapyvardis toks pat, kaip ir Rusijos prezidento pavarde,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Nuodeguliai ir kibirkstys", "Sventoji Inga", dramu "Pabudimas", "Zvakide", romano "Balta drobule" autorius,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Viliotės g., Židikų mstl., Mažeikių r. sav.,
Laukų g., Žiogaičių k., Mažeikių r. sav.,
Purvėnų g., Žiogaičių k., Mažeikių r. sav.,
Viekšnių g., Žiogaičių k., Mažeikių r. sav.,
Vingio g., Žiogaičių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šerno kepenų 250 g riebios virtos kiaulienos 75 g sviesto 1 šaukštas grietinės 2 stiklinės pieno 1 kiaušinis 2 svogūnai druskos pipirų 1 stiklinė sultinio (nuo
mėsos) 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1 stiklinė pieno aliejaus kepimui
Gaminimas: Šerno kepenis išverdame piene ant nedidelės ugnies, nuolat stebėdami, kad neprisviltų. Kai kepenys atvėsta, jas sumalame kartu su virta kiauliena ir susmulkintais bei pakeptais
svogūnais. Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min. Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus. 4 omletus sudedame vieną
šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą. Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome. Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius. Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.
|
|
|
|
|