Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, reiskiancio "zeme",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynu kalbos zodzio, reiskiancio "vaivorykste",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is persisko zodzio, reiskiancio "panasus i auksa",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is vokisko zodzio, reiskiancio piktaja dvasia, goblina (naminuka) ,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is vokisko zodzio, reiskiancio velnia,
Vingrė, Įdarbinimo Agentūra, E. Beniušienės Lukrasta IĮ,
Vingis, Viliaus Užtupo Leidybinė Įmonė,
Vingis, Parduotuvė, V.pielikio IĮ,
Vingis, A. Banio,
Vingis,
Ąžuolynės g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Ąžuolų g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Gedimino g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
J. Biliūno g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 0,75 stiklinės pieno 2 morkos petražolių 0,5 saliero šaknies 1 didelis svogūnas 4-5 šaukštai aliejaus 0,25 šaukštelio cukraus 4-5 žirneliai karčiųjų
pipirų 4-5 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 1 lauro lapas (Lauro lapas) 0,25 šaukštelio čiobrelių 0,25 šaukštelio baziliko (Bazilikas) 1 šaukštelis maltos paprikos 2 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir
mirkyti piene 2-3 val. Nuvalytas daržoves smulkiai supjaustyti ar stambiai sutarkuoti, pakepinti aliejuje, įberti pipirų, lauro lapelių, pašlakstyti vandeniu ir troškinti ant mažos ugnies. Įdėti pomidorų padažą, papriką, baziliką, čiobrelius ir gerai išmaišyti. Dar truputį patroškinti ir
ataušinti. Nusausintą filė sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve. Puošti petražolėmis.
|
|
|
|
|