Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 batono riekelės 200 g pievagrybių 50 g svogūnų 2 šaukštai margarino 1/2 šaukšto miltų 4 šaukštai grietinės 1 kiaušinis pipirų druskos 2 šaukštai sukapotų
petražolių
Gaminimas: Pievagrybius nuvalyti, gerai nuplauti, nusunkti, supjaustyti juostelėmis, įmesti nuluptus ir labai smulkiai supjaustytus svogūnus, 2 šaukštus margarino ir troškinti. Kai pievagrybiai bus minkšti, supilti grietinę, išmaišytą su miltais, užvirinti, įmušti
kiaušinį ir pagal skonį pagardinti druska bei pipirais. Masė turi būti tiršta. Batono riekeles iš abiejų pusių patepti likusiu margarinu ir apskrudinti kepimo skardoje. Po to ant jų uždėti pievagrybių masės porcijas, paviršių išlyginti. Pakepinti kelias minutes labai karštoje
orkaitėje. Patiekti pabarstytus žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|