Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Bagdononių k., Trakų r. sav.,
Tilto g., Bagdononių k., Trakų r. sav.,
Ežerėlio g., Bičiūnų k., Trakų r. sav.,
Trakų g., Bičiūnų k., Trakų r. sav.,
Alyvų g., Bijūnų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 pakeptos duonos riekelės 200 g pievagrybių 1 svogūnas 2 šaukštai margarino 1/2 šaukšto miltų 2 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio druskos 1 šaukštas sukapotų žalių
petražolių
Gaminimas: Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti. Nuluptą svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti margarine, kol įgaus aukso spalvą. Pievagrybius išmaišyti su svogūnu ir 15 min. troškinti, išgarinant vandens perteklių. Įberti miltų, druskos ir išmaišyti. Duonos
riekeles iš abiejų pusių patepti likusiu margarinu. Ant vienos pusės uždėti storą pievagrybių masės sluoksnį ir pabarstyti sūriu. Kita puse padėti ant kepimo skardos. Apkepinti 10 min. karštoje orkaitėje. Patiekti pabarstytus žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|