Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudondvario 2-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 3-iasis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 4-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 5-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 6-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g maltos kiaulienos 800 g maltos jautienos 200 g veršienos (Abbacchio) 2 kiaušiniai druska pipirai muskato riešutas 1/2 stiklinės kmynų
Gaminimas: Į maltą mėsą
įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, muskato riešuto, 2 šaukštus kmynų ir gerai išminkome. Veršieną supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame į maltą mėsą. Formuojame kepsnį. Jo viršų pabarstome likusiais kmynais. Kepame orkaitėje 1 val. Jei norime patiekti šaltą,
atšaldome ir supjaustome riekelėmis. Puošiame saldžiąja paprika. Jei patiekiame karštą, valgome su bulvėmis, šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.
|
|
|
|
|