Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jašiūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jaunystės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jauronių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jazminų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jeruzalės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 75 g ryžių 1/2 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 1/2 šaukštelio čiobrelių aliejaus pomidorų padažo 2 skiltelės česnako 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Nupjauti
pomidorų viršūnėles, šaukšteliu išskobti vidų. Keptuvėje pakaitinti aliejų, suberti smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir pakepinti. Sukrėsti pomidorų išskobas, suberti perplautus ryžius ir patroškinti su prieskoniais. Įpilti sultinio ir uždengus troškinti apie 15 min., paskui sumaišyti su
tarkuotu sūriu, sudėti į pomidorus. Į ugniai atsparų indą sudėti pomidorus, užpilti grietine su pomidorų padažu, užberti prieskonių, kepti 15 min. Patiekti užpylus padažu kaip karštą užkandį.
|
|
|
|
|