Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Rukų k., Pagėgių sav.,
Beržų g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Dvaro g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Geležinkelio g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Liepų g., Šilgalių k., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg virtos veršienos 1 l veršienos sultinio 1,5 šaukšto želatinos 100 g grietinėlės druskos pipirų 3-4 ridikėliai
Gaminimas: Želatiną išbrinkiname 1 stiklinėje šalto
sultinio, ištirpiname ir sumaišome su visu sultiniu. Virtą veršieną sumalame, įberiame prieskonių, įmaišome grietinėlės, sultinio, išmaišome ir suvynioję į pergamentinį popierių ar polietileną sustingdome veršienos vyniotinį (dešrą). Sušaldytą masę išvyniojame, supjaustome griežinėliais.
Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis sustingsta, sudedame mėsos ir ridikėlių griežinėlius, supilame visą sultinį ir laikome šaldytuve apie 3-4 val. Prieš patiekdami formą palaikome šiltame vandenyje, išverčiame, papuošiame svogūnų laiškais, ridikėliais,
marinuotais agurkais. Tinka majonezo padažas.
|
|
|
|
|