Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Kudirkos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
V. Kudirkos skg., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
V. Šlekio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vairo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Varėnos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 obuoliai tinkami kepimui (Obuolys) 1 puodukas smulkiai supjaustytos virtos ar keptos vištienos (puodukas - 250 ml) 1 svogūnas, nedidelis smulkiai supjaustytas ir pakepintas 2 šaukštai virtų
ryžių 1/2 šaukšto smulkiai supjaustytų petražolių druskos pipirų
Gaminimas: Viską sudėti į dubenį, gerai išmaišyti ir to mišinio prikimšti obuolius. Obuolius nuplauti, labai plonai nulupti, išskobti sėklalizdžius ir pamerkti į citrinų sultimis parūgštintą arba
pasūdytą vandenį, kad nepajuostų. Obuolius išimti iš vandens, nusausinti, prikimšti vištienos mišinio. Ant kiekvieno obuolio uždėti po gabalėlį svogūno. Sudėti į karščiui atsparų indą, įpilti truputį vandens ir kepti 180°C orkaitėje, kol obuoliai iškeps. Tinka su spanguolių uogiene,
lapinėmis salotomis.
|
|
|
|
|