Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 vištos 1 indelis grietinėlės 1 svogūnas 1 morka 0,5 stiklinės sauso balto vyno 2 šaukštai želatinos druska pipirai 1-2 indeliai majonezo 1 šaukštas cukraus 1-2
rauginti agurkai 1 šaukštelis petražolių 1 šaukštelis svogūnų laiškų
Gaminimas: Gerai išplautą vištą dėti į puodą su vandeniu, įmesti svogūną ir morką, išvirti. Išėmus iš sultinio, atvėsinti, mėsą nuimti nuo kaulų, sumalti. Želatiną užpilti šaltu sultiniu (1/2
stiklinės), išbrinkinti ir ištirpinti. Į mėsą supilti vyną, pasūdyti, įberti pipirų, maišant supilti želatiną, sudėti išplaktą iki putų grietinėlę ir atsargiai maišyti. Supilti į šaltu vandeniu perpiltą indą ir gerai atšaldyti šaldytuve. Indą kelioms sekundėms pamerkti į karštą vandenį,
putėsius iškrėsti ant lėkštės. Vištienos putėsius tinka patiekti su padažu: majonezą išmaišyti su cukrumi, smulkiai supjaustytais agurkais, kapotais žalumynais.
|
|
|
|
|