Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvejų g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Aušros g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Bičiulių g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Draugystės g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Jaunimo g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1
kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato riešuto; 4 valg. š. grietinės; ½ arb. š. mėsos sultinio miltelių; Druskos ir juodųjų pipirų
Gaminimas: Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai
supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu, supilti sultinį ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šaukštu kapotų petražolių. Kiaušinio trynį
išplakti su grietine. Sriubą pertrinti ir vėl užvirinti. Iš paruoštos maltos mėsos šaukštu suformuoti kukulius, dėti į karštą sriubą ir virti. Sriubą paskaninti mėsos sultinio milteliais, druska, pipirais ir petražolėmis. Patiekti su grietine.
|
|
|
|
|