Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Patalpa demonstruojamiems arba bandomiesiems gyvunams laikyti,
Irengimas, saugantis uosto akvatorija, prieplauka, kranta nuo bangavimo; skirtingai nuo molo, nesusiekia su krantu,
Kiek jardu turi 1 mylia,
Ilgiausias visu laiku animacinis filmukas (263 serijos) [liet.],
Miestas, kuriame senoveje stovejo garsi Artemides sventykla,
Plento g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Raseinių g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
S. Stanevičiaus g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Sodų g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Sporto g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g minkšto sviesto 250 g cukraus druskos 4 kiaušiniai 2 šaukšteliai tarkuotų citrinų žievelių 300 g miltų 100 g krakmolo 2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo
milteliai) 50 g grietinės 1440 ml konservuotų vyšnių (2 indeliai) 125 g smulkintų migdolų 150 g cukraus pudros 2 šaukštai citrinų sulčių
Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Sviestą, cukrų, druską, kiaušinius ir citrinos žieveles sudėkite į dubenį ir gerai
išplakite mikseriu. Sumaišykite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius, suberkite į dubenį su plakta mase, sudėkite grietinę ir gerai išmaišę išminkykite tešlą. 2. Skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo sudėkite tešlą ir mentele lengvai spausdami išlyginkite paviršių. Nukoškite konservuotas
vyšnias, lygiu sluoksniu suberkite jas ant tešlos, apibarstykite smulkintais migdolais. 3. Pyragą įstatykite į orkaitę (ant vidurinių grotelių) ir kepkite 45-50 min. Tada išimkite iš skardos ir atvėsinkite. 4. Cukraus pudrą suberkite į nedidelį dubenėlį ir gerai šaukštu išmaišykite su tokiu
kiekiu citrinų sulčių, kad išeitų tiršta glazūra. Kulinariniu teptuku aptepkite glazūra pyrago paviršių ir leiskite apdžiūti. Pyragą supjaustykite į 20 porcijų ir apibarstykite cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500g miltų 150g minkšto margarino VILNIUS kepiniams 20g mielių 300 ml pieno 120g cukraus 3 kiaušiniai 1 žiupsnelis druskos 3 stiklinės vyšnių be
kauliukų
Gaminimas: Mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei keliais šaukšteliais šilto pieno. Įmaišyti truputį miltų ir 15 min. palaikyti, kad pakiltų. Iš minkšto margarino, cukraus ir kiaušinių išplakti purią masę. Užsijoti miltus, pilti į mielių ir pieno masę
bei sudėti kitus produktus. Vyšnias galima maišyti kartu su tešla arba tiesiog užpilti tešlą. Pyragą pašauname į 200 laipsnių orkaitę 40 minučių. Labai skanus ir paprastas pyragas :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 2 kiaušinių 50 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 40 g krakmolo 40 g miltų 0,5 šaukštelio kepimo miltelių Viršutiniam sluoksniui: 2 stiklinių (300 ml) vyšnių
be kauliukų su cukrumi
Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 200 C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir su 2 šaukštais šalto vandens baltymus išplakame su mikseriu iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukrų. Po truputį įmaišyti ir
trynius. Galiausiai įmaišome krakmolą, miltus ir kepimo miltelius. Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, supilame tešlą. Ant viršaus supilame vyšnias ir kepame orkaitėje apie 15 minučių. Labai skanus ir greitai paruošiamas pyragas. :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g vyšnių (arba bet kurių kitų uogų) 3/4 puodelio vyšnių uogienės arba sutrintų vyšnių su cukrumi 2 puodeliai miltų 7 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams, būtinai ištirpinto 1 šaukštelis
kepimo miltelių arba sodos 12 šaukštų šilto vandens 1 pakelis vanilinio cukraus 2 žiupsnelių cinamono
Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Uogienę ar sirupą sumaišome su šiltu vandeniu ir margarinu. Geriausia plakti su mikseriu. Į plakinį suberiame
miltus, vanilinį cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius. Išsukame iki vientisos masės. Sudedame vyšnias ir atsargiai įmaišome į tešlą. Kepame pyragą 35 minutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 120 g cukraus 1,5 pakelio vanilinio cukraus 4 kiaušinių truputį druskos 100 g maltų lazdyno riešutų 100 g tarkuoto juodojo šokolado 125 g
miltų 1 a. š. kepimo miltelių 450 g vyšnių be kauliukų (gali būti šaldytos)
Gaminimas: 1. Į išsuktą margariną įmaišome cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, druską, maltus riešutus ir tarkuotą šokoladą. 2. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, sudedame į margariną ir
išmaišome. 3. Tešlą supilame į kepimo formą (ji turėtų būti apie 26-28 cm skersmens). 4. Vyšnias paskleidžiamee ant išlyginto tešlos paviršiaus, šiek tiek įspaudžiame. 5. Kepame iki 175 - 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė miltų 1/4 stiklinės pieno 2/3 stiklinės cukraus 6 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 1 stiklinė vyšnių 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilinio
cukraus
Gaminimas: Sumaišyti miltus, kepimo miltelius. Atskirai sumaišyti pieną ir vanilinį cukrų. Mikserių suplakti cukrų su margarinu. Įmuškite kiaušinį ir vėl suplakite. Į gautą masę paeiliui sudėkite pieną ir miltus. Suplakti. Paskirstyti tešlą tolygiai kepimo skardoje
bei sudėkite vyšnias. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 30-40 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 3 kiaušiniai 150 g cukraus 150 g miltų Kremui: 250 g grietinėlės 33-35% 250 g maskarponės sūrio 150 g cukraus Reikės: 200-300 g vyšnių 100 g
šokolado
Gaminimas: Kiaušinius išplakame su cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome iki vientisos tešlos. Tešlą supilame iki 26 cm skersmens kepimo formą. Įkaitinam orkaitę iki 180 laipsnių. Kepame 25 minutes. Ant iškepusios ir atvėsusio biskvito sudedame vyšnias (be
kauliukų, tinka iš kompoto, jei šviežių nėra). Grietinėlę išplakame su cukrumi ir įmaišome maskarpone sūrį. Užpilame ant vyšnių. Viršų apibarstome sutarkuotu šokoladu. Laikome šaldytuve 3-4 valandas.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis 60 g sviesto arba margarino 100 g cukraus 140 gramų miltų 150 ml jogurto arba pasukų 10 g vanilinio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 stiklės (240 ml) vyšnių be
kauliukų
Gaminimas: Išplakite kiaušinį su cukrumi. Įmaišykite minkštą sviestą (arba ištirpintą). Taip pat įmaišykite jogurtą, kepimo miltelius ir miltus. Tešlą sudėkite į kepimo formą ir suberkite vyšnias. Šiek tiek vyšnias paspauskite į tešlą. Kepkite apie 30
minučių 200° C orkaitėje.
|
|
|
|
|