Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žeimenos g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Žemutinė g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Žilvičių g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
1-Ieji Trakai, Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
A. Rymo g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg moliūgų, 1 kg cukraus 1 šaukštas citrinos rūgšties, Truputį vanilės, Truputį apelsinų žievelės, Truputį citrinos žievelės.
Gaminimas: Moliūgas
perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabalais (sudžiūvę labai sumažėja). Jie užberiami cukrumi ir palaikomi per naktį. Atsiradus sultims, moliūgai išgriebiami, sirupas su prieskoniais užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius
10—12 val., verdama kaip uogienė ant mažos ugnies, kol moliūgai paskaidrėja, bet neištyžta. Moliūgai išgriebiami, nuvarvinami ir džiovinami orkaitėje ar ant karšto radiatoriaus. Pusė saldainių pabarstoma cukraus pudra, kiti paliekami nebarstyti.
|
|
|
|
|