Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lotyniskasis Heraklio vardas,
Lotyniskos kilmes vardas, reiskiantis "baltas, skaistus",
Lotyniskos kilmes vardas, reiskiantis "kuklus, padorus",
Lotyniskos kilmes vardas, reiskiantis "maitinanti, teikianti palaima",
Lotyniskos kilmes vardas, reiskiantis "mazas",
P. Dovydaičio g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
P. Vaičaičio g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Pavasario g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Pievų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Puškino g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g aguonų, 230 g cukraus, 8 kiaušiniai, 75 g lazdyno riešutų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 1 šaukštas krakmolo, 1 šaukštas tirpinto sviesto, Truputį
cinamono.
Gaminimas: Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su
džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
|
|
|
|
|