Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinėlio 14-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 15-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 2-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 3-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 5-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 100 g margarino 2 tryniai 50 g cukraus 2 stiklinės aguonų 1 stiklinė medaus 1 taurelė degtinės 100 g išlukštentų graikiškų riešutų
arba migdolų
Gaminimas: Iš sviesto, miltų, trynių ir cukraus užmaišyti tešlą ir 1 val. palaikyti šaldytuve. Ataušintą iškočioti, supjaustyti rombais ir iškepti karštoje orkaitėje. Aguonas užvirinti, nusunkti ir 2 kartus sumalti, perdėti į puodynę aguonoms trinti arba į
dubenį, įdėti medaus ir sugrūsti į vientisą masę. Supilti degtinę, suberti razinas ir sukapoti riešutus arba migdolus, kruopščiai išmaišyti. Aguonų masę sudėti į salotinę, dekoratyviai susmaigstyti iškeptus sausainius.
|
|
|
|
|