Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Basanavičiaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Biliūno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Janonio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Sondeckio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Šliūpo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų brokolių, 3 šaukštai sviesto, 2.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės pieno, truputį
česnako, truputį petražolių, truputį druskos,
Gaminimas: Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir
dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|