Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kariūnų pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Karjerų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Karkazų Rato g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Karklytės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Karklų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg obuolių 175 g minkšto sviesto 125 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 5 kiaušiniai 2 šaukšteliai kepimo miltelių 200 g miltų 125 g susmulkintų graikinių riešutų arba
migdolų
Gaminimas: Nuplaukite ir nulupkite obuolius, perpjaukite juos per pusę, pašalinkite sėklides. Kiekvieną dalį išilgai suraižykite peiliu iš iškiliosios pusės. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C. Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų. Plakdami palaipsniui supilkite
kiaušinius. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir supilkite ant kiaušinių ir sviesto masės. Suberkite riešutus. Išmaišykite. Ištepkite riebalais kepimo formos kraštus, dugną išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite į formą tešlą. Įspauskite į tešlą obuolių puseles plokščiąja puse į apačią ir
kepkite ant vidurinių orkaitės grotelių 45 min.
|
|
|
|
|