Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tilžės g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Traksėdžių kelias, Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Tulpių g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Turgaus g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Uosto g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100-120 g bekono 1 vidutinis svogūnas, smulkiai supjaustytas 1 saliero stiebas, smulkiai supjaustytas 1 didelė morka, smulkiai supjaustyta 4 skiltelės česnako, susmulkintos 4 šaukštai
sviesto arba margarino 3 šaukštai alyvų aliejaus 800-900 g maltos mėsos (kiaulienos su jautiena) 250-300 g jautienos sultinio 1 puodelis sauso balto vyno 750-800 g konservuotų pomidorų be odelių prieskoniai: 1 šaukštelis druskos, 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų, 1-1,5
šaukštelio susmulkinto šalavijo, 1 šaukštelis raudonėlio, 1/2 šaukštelio raudonųjų pipirų gabaliukų, 1/4 šaukštelio muskato 1 puodelis pieno
Gaminimas: Dideliame keptuve arba puode įkaitinkite sviestą ir alyvų aliejų, iki sviestas prades putoti. Sudėkite svogūną, salierą,
morką, česnaką ir bekoną. Kepkite iki svogūnai taps permatomi (apie 8-10 minučių). Išimkite bekoną ir nupjaukite riebalus. Susmulkinkite neriebias bekono dalis ir grąžinkite į puodą. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite iki mėsa praras raudoną spalvą. Padidinkite ugnį ir supilkite vyną bei
sultinį. Virkite padažą iki vynas ir sultinys beveik visas išgaruos. Sumažinkite ugnį iki mažos ir sudėkite raudonėlį, druską, pipirus, šalaviją, raudonųjų pipirų gabaliukus ir muškatą. Palikite troškintis apie 20 minučių. Sudėkite susmulkintus pomidorus ir, padidinę ugnį,
užvirkite. Kai tik mišinys užvirs, sumažinkite ugnį iki mimimalios. Leiskite padažui troškintis (labai lėtai) dalinai uždengę nuo 2 iki 4 valandų (kuo ilgiau, tuo geriau), retkarčiais pamaišydami, kad neprisviltų. Likus 5-10 minučių iki patiekimo, supilkite pieną. Padažą patiekite su
norimais makaronais. Likusį padažą galima užšaldyti ir laikyti iki 2 mėnesių. Paruošimas 40, gaminimas 2¾val.
|
|
|
|
|