Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pas Lidiją IĮ,
Pas Lėrą, Kavinė, J. Žeburtovičienės Įmonė,
Pas Lechą,
Pas Laumę,
Pas Katiną, Svečių Namai, Kavinė, Maisto Prekių Parduotuvė,
Jurgio Baltrušaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jurgio Dobkevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jurgio Matulaičio a., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jūrotiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Justiniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sluoksniuota bemielė tešla (2 lapai) 400 gr. lašišos filė 1 svogūnas druskos 1 kiaušinis ~80 gr. grietinėlės aliejaus Gaminimas: Lašišos file sumalti kartu su svogūnu, dėti
druskos, kiaušinį ir grietinėle. Išmaišyti. Iškočioti tešlą nelabai plonai. Mase paskirstyti ant tešlos, susukti į vyniotini ir supjaustyti gabaliukais. Kepti skardoje (įpilti aliejaus) orkaitėje 35-40 min, 200 laipsnių.
|
|
|
|
|