Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kūlupio g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Kurmaičių Sodo 1-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Kurmaičių Sodo 10-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Kurmaičių Sodo 11-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Kurmaičių Sodo 12-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 šaldytų jūros lydekų filė (apie 900 g) 3 svogūnai 3 morkos aliejaus miltų Marinatui: 1 l vandens spirito acto (9 procentų) cukraus druskos 6 juodieji
pipirai 2-3 laurų lapeliai šakelė juozažolių
Gaminimas: Iš marinatui skirtų produktų paruošiame saldžiarūgštį marinatą ir atvėsiname. Šaldytų jūros lydekų filė atšildome, įtriname žuvies prieskoniais (su druska) ir laikome 1 val. Tuomet supjaustome nedideliais
gabalėliais, apvoliojame miltuose ir iškepame aliejuje. Atvėsusią žuvį sudedame į marinatą. Svogūnus bei morkas supjaustome griežinėliais ir sudedame į marinatą. Taip paruoštą žuvį laikome kambario temperatūroje 1 parą. Žuvį patiekiame inde su marinatu, morkų ir svogūnų
griežinėliais. Papuošiame petražolių šakelėmis. Iš morkų griežinėlių galima išpjauti gėlytes, širdeles arba žvaigždutes, tuomet patiekalas bus šventiškesnis.
|
|
|
|
|