Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rytinio Kelio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
S. Biržiškio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
S. Gaudėšiaus g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Saulėtekio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Slėnio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 obuoliai, dideli, 1 želė pakelis, 200 gramų šviežių braškių, 200 gramų grietinėlės, 2 šaukštai cukraus pudros, 1 grietinėlės
standiklio
Gaminimas: Obuolius perpjaunam per pusę ir išskaptuojam. Želę paruošiame kaip ant pakuotės, tik pilam 25% mažiau vandens. Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais, sudedame į obuolių vidų. Įpilame želės, likusią želė supilame į mažas formeles. Grietinėlę išplakam
su cukraus pudra ir grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos. Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį, ir papuošiame plakta grietinėle. Skanaus.
Farširuota lydeka pagal Sandrą
|
|
|
|
|