Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Darbo g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Daržų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Daugėlių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Daugėlių skg., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Debesų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g liesos kiaulienos (be kaulų) 100 g morkų 2 skiltelės česnakų cukrus druska pipirai
Gaminimas: Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome
druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame. Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame 1,5 val. Po to paslegiame ir
atvėsiname. Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|